Om Film & Foto

På denne linja får du en grundig innføring i det å lage film og ta bilder. Du får sjansen til å finne din egen fortellerstemme og utvikle ditt formidlingstalent gjennom praktisk arbeid.

På denne linja får du en grundig innføring i det å lage film, ta bilder og publisere alt for å nå et stort publikum. Du får sjansen til å finne din egen fortellerstemme og utvikle ditt formidlingstalent gjennom praktisk arbeid.
Dette er muligheten for deg som vil utvikle dine kreative evner og spesialisere deg på det du brenner mest for. En viktig del av skoleåret er å få kjennskap til alle nyansene ved å ta bilder og lage filmer.

Turen til New York City blir en studiereise der du kan lage kortfilm, musikkvideo eller fotodokumentar. Målet med året er å danne en kreativ plattform, at du får noe å vise frem, og tidligere elever jobber ved de største medieinstitusjonene i Norge.

Innhold på linja

Kortfilm
Photoshop
Analog fotografering
New York tur
Digital fotografering
Lyssetting
Kamera 
Redigering
Manus

Klassetur

Obligatorisk: Ja
Pris: 14 000
Varighet: 10 dager

Om våren reiser vi til New York City. USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur. Hele verden er samlet på en plass, og severdighetene er uendelig mange. Dette er din sjanse til å bo i byen som aldri sover.

New York City er den mest brukte bylocation for film. I løpet av 48 timer skal du lage din egen musikkvideo/kortfilm eller fotodokumentar, men du får også tid til å være turist.

Pris

Fra kr 106 800,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
  • Studietur: Fellestur til Marokko
  • Studietur: Film & Foto til New York (14 000 kr)