Om Vokal

Bli en bedre sanger og artist! Nå har du sjansen til å stå på scenen, utvikle dine ferdigheter, bli trygg på samspill, og spille inn i studio! Du vil kunne utvikle deg sangteknisk og forme ditt eget sound.
 I undervisningen jobber vi med sang på forskjellige måter for at du skal kunne utvikle deg til å bli en allsidig musiker. Det handler om sangteknikk, formidling og uttrykk både som leadvokalist, backingvokalist og i kor.     

Studio 
Å mestre et digitalt studio er blitt en nødvendighet for de fleste som driver med musikk. Vi bruker skolens studio aktivt til både til låtskriving og sangundervisning, og du lærer studioteknikk, produksjon, miksing og mastring. Du har som vokalelev mulighet til å utfolde deg, gjøre innspillinger og produsere musikk i studio, også utenfor undervisningstid.  

Konserter og samspill 
Vi holder flere konserter i løpet av året på Holtekilen. I tillegg til å være på scenen, får du være med å sette opp lyd og lys, lage settlister og sette tema for konsertene. I undervisningen forbereder vi oss grundig på å stå på scenen og ikke minst på å fremføre musikk for andre. Vi jobber også med ulike sjangere og hvordan finne sin plass i samspill med andre utøvere.   

Musikklære 
Du vil få undervisning i besifring, akkorder, arrangering og noter. Ønsker du å lage egne låter eller korarrangement er det til stor hjelp å kunne skrive melodier og finne akkorder selv. Du får også hørelære-undervisning, noe som skjerper din evne til å lytte og forstå musikk.

Du vil få sangtimer tilrettelagt ditt nivå med sangpedagog som har bred erfaring fra mange ulike sjangere. Det er også mulig å få piano- eller gitarundervisning for dem som ønsker det. 

Hverdagen på Vokal 
En dag på Vokal & Musikk kan inneholde øving til en av skolens huskonserter, eller bestå av intense dager i studio hvor kanskje morgendagens hit blir laget. Vi kan jobbe med låtskriving, arrangere låter eller rett og slett ta turen til Oslo for å besøke musikkbutikker eller andre spennende steder. Lærerne finner du gjerne i klasserommet, i studio eller rundt omkring med en god varm kaffekopp i samtale med musikkelever om arrangering, et spørsmål om en mikrofon eller hvordan en akkord skal spilles.
Ett av mange høydepunkt er klasseturen til New York City der du blant annet skal lage musikkvideo.

Innhold på linja

Solist
Sangteknikk
Vokalarrangering
New York tur
Studio
Band
Låtskriving 
Konserter
Improvisasjon
Noter
Besifring
Mikrofonteknikk
Sound
Musikkproduksjon

Innspilling
Arrangering
Hovedinstrument
Logic Pro
Samspill
Hørelære

Lærere

Ruben Eiksund

Ruben Eiksund

Musikkproduksjon

Ruben har tyve års erfaring som lydtekniker, arrangør og korleder. Han er utdannet med fordypning i musikkproduksjon og har jobbet for musikkforlagene i Oslo. Ruben har piano og cello som sine hovedinstrument. I tillegg til å være engasjert i musikk og studioarbeid jobber Ruben som webdesigner.

Niklas Arnesen

Niklas Arnesen

Vokal

Niklas har de siste årene vært aktiv i studio med produsering og vokalarrangering. Han har en bachelor i musikk med fordypning i vokal, og har mange års erfaring som frilans sanger/musiker. Niklas underviser også i verdifag og kjenner alle kondisjonsløypene i nærområdet.

Klassetur

Obligatorisk: Ja
Pris: 14 000
Varighet: 10 dager

Om våren reiser vi til New York City i ti dager. USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur. Hele verden er samlet på en plass, og severdighetene er uendelig mange. Dette er din sjanse til å bo i byen som aldri sover.

Vi skal på konserter og musikaler i verdensklasse. Bli inspirert av den mest pulserende byen i verden. I løpet av 48 timer skal du lage din egen musikkvideo sammen med Musikkproduksjon og Film & Foto.

Priser

Fra kr 106 800,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
  • Studietur: Fellestur til Marokko
  • Studietur: Vokal til New York (14 000 kr)

Hva sier tidligere elever

Hva sier våre tidligere elever

Linje Karusell