Fritid


Med Oslo sentrum ti minutter fra skolen er det mye å finne på i fritiden. Storbyen har utallige tilbud å by på: Kino, teater, idrettsarenaer, helsestudio, butikker, restauranter, menigheter, bibliotek, flyplass, skog, fjell og sjø. Alle elevene får utdelt busskort for hele skoleåret, noe som gjør at tilgjengeligheten til alle tilbudene er den beste i landet.  

Du skal trives også når du har fri. Det er noe vi tar på alvor, og det er selvfølgelig lov å trekke seg tilbake og roe ned på rommet. Alle klasserommene er tilgjengelig frem til 22:30 hver kveld. Vi har tv-stuer, internett overalt, biljard, badstue, dart og en scene som blir flittig brukt til konserter, teaterkvelder og ulike temakvelder.

Stipendiatene ved skolen har en unik posisjon der de i samarbeid med tilsynslærer og elevene arrangerer idrettsaktiviteter, karneval, bad taste party, bryllup, skoleball, olympiade, diverse turer i nærområdet, filmkvelder, speeddating osv. Vi har også Den Gode Samtale der vi tar opp ulike temaer som kan gi refleksjoner over egen eksistens og hva du betyr for andre. I Stabekk sentrum ligger EVO treningssenter, og dette har elevene benyttet seg flittig av. Det er joggeløyper utenfor døren, og skolen har en gymsal man kan spille fotball, volleyball og innebandy i.  

Det er koselig å sitte på rommet, prate sammen, ta en kopp kaffe eller te, og kanskje lage seg en matbit på internatkjøkkenet. Og noe man husker aller best er de sosiale spillkveldene eller første gang man kan rope bingo.  

Fritiden er noe som hvert kull skaper sammen i løpet av året, men det er viktig for oss som skole er at alle blir sett, ivaretatt og finner sin plass i skolemiljøet.