Fritid


På folkehøgskolen er undervisningen bare en del av det hele! I fritiden har du god mulighet til å være sosial med venner, tenke i fred, trene, fordype deg i faglige aktiviteter eller benytte deg av storbyens mange tilbud.

Alle klasserommene er tilgjengelig frem til 22:30 hver kveld og mange benytter muligheten for å fordype seg i faglige aktiviteter. I aulaen er det mulighet for å se film når amfiet er oppe, eller trene og spille volleyball, innebandy og innefotball når amfiet er slått sammen. Vi har tv-stuer, biljard, bordtennis, dart og en scene som blir flittig brukt til konserter, teaterkvelder og ulike temakvelder. Det er trådløst internett i alle skolens bygninger og det er duket for gode samtaler, brettspill og quiz foran peisen i spisesalen.

På ettermiddagene og kveldene er vi sammen om å arrangerer idrettsaktiviteter, karneval, bad taste party, bryllup, skoleball, olympiade, diverse turer i nærområdet, filmkvelder, speeddating eller liknende. Du blir invitert til Den Gode Samtale der vi tar opp ulike temaer som kan gi refleksjoner over egen eksistens og hva du betyr for andre. 

Det er også koselig å sitte på rommet, prate sammen, ta en kopp kaffe eller te, og kanskje lage seg en matbit på internatkjøkkenet. 

Det er alltid en ansatt på jobb som du kan kontakte.