Om linja


  

Har du en drøm om å være musikkprodusent, artist eller musiker? Hos oss tar du steget videre. Lag låter og beats. Få vokal- og pianotimer med erfarne lærere, lær om software, oppbygging av hits, grooves, harmonier, teknikker og metoder for å få et optimat resultat. Få kunnskap om innspilling, miksing og mastring. Vi gleder oss til du skal lansere din neste låt på Spotify!

Mye av undervisninga skjer i studio og foran macene hvor vi produserer og spiller inn musikk. Her får du god kjennskap til musikkprogrammet Logic Pro som er installert på flere macer på skolen. Her kan du utfolde deg med all din kreativitet og få teste ut nye muligheter og spennende ideer.

På Musikkproduksjon handler det om å lage musikk, å finne de beste løsningene, den optimale grooven og de feteste akkordene. Det handler om å kunne legge et perfekt vokalspor på en fersk og nyprodusert beat, en fin akkord-rekke eller et gitarriff. Det handler om at du virkelig får kjenne på det å utvikle og produsere musikk slik du ønsker. Du får også være med å arrangere konserter og sette lyd og lys på scenen.

Skolen har et flott studio som du kan boltre deg i så mye du ønsker. Vi har også en kjellerscene der du får prøvd ut musikken live.

En dag på Musikkproduksjon består av mange kreative timer i studio for å produsere låter og beats. Av og til øver du også til en av skolens huskonserter, jobber med låtskriving og arrangering av låter eller rett og slett tar turen til Oslo for å besøke musikkbutikker og andre spennende steder. Lærerne finner du gjerne i klasserommet eller i studio med en god, varm kaffekopp i samtale med musikkelever om beats, et spørsmål om en mikrofon eller om sangteknikk.

Ett av mange høydepunkt er klasseturen til New York Cityder du blant annet skal lage musikkvideo.

All Together Now ble vunnet av musikklæreren Niklas Arnesen.DETTE VIL DU LÆRE 
Musikkproduksjon
Studio
New York tur
Innspilling
Miksing
Mastring 
Logic Pro
Konserter
Beat
Besifring
Mikrofonteknikk
Sound
Hørelære

Innspilling
Arrangering
Lyd
Lys


Personvern og coocies

Ansatte

Niklas Arnesen

Niklas Arnesen

Musikkproduksjon

Niklas har de siste årene vært aktiv i studio med produsering og vokalarrangering. Han har en bachelor i musikk med fordypning i vokal, og har mange års erfaring som frilans sanger/musiker. Niklas underviser også i verdifag og kjenner alle kondisjonsløypene i nærområdet.

All Together Now ble vunnet av Niklas Arnesen.

Ruben Eiksund

Ruben Eiksund

Musikkproduksjon

Ruben har tyve års erfaring som lydtekniker, arrangør og korleder. Han er utdannet med fordypning i musikkproduksjon og har jobbet for musikkforlagene i Oslo. Ruben har piano og cello som sine hovedinstrument. I tillegg til å være engasjert i musikk og studioarbeid jobber Ruben som webdesigner.

Klassetur

Obligatorisk: nei

Om våren reiser vi til New York City i ti dager. USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur. Hele verden er samlet på en plass, og severdighetene er uendelig mange. Dette er din sjanse til å bo i byen som aldri sover.

Vi skal på konserter og musikaler i verdensklasse. Bli inspirert av den mest pulserende byen i verden. I løpet av 48 timer skal du lage din egen musikkvideo.


Les mer om studiereisen her.

Hva sier våre tidligere elever