Hopp til innholdet
Home » Blogg » Vandrerhjem i Norge

Vandrerhjem i Norge

  • av
Vandrerhjem i Oslo

Vandrerhjem i Norge er noe av det mest spennende som finnes der ute. Det er færre og færre som bruker vandrerhjem, men det er flere som burde begynne med dette. Hvorfor ikke reise innenlands fra vandrerhjem til vandrerhjem? Det blir nok en opplevelse du ikke glemmer med det første. Det kan du regne med på alle mulige måter altså ja!

Fine vandrerhjem

Det finnes mange spennende vandrerhjem i Norge. Du kan for eksempel velge Holtekilen vandrerhjem som er et vakkert sted med mye flott natur og mye å utforske. Dette er et sted som har en liten fjord, men som ligger ved storbyen. Dette betyr at du kan bo utenombys i vakre naturomgivelser, samtidig som det er kort vei til byens tilbud og kule steder. Du får altså mye for pengene ved å velge et vandrerhjem.

Spillkort er noe man kan drive med på vandrerhjem. Dette fordi du vil treffe en rekke ulike folk som vil introdusere deg for nye ting. Det er mange som velger å bo på vandrerhjem i en lengre periode, slik at de virkelig kan bli kjent med omgivelsene. Da blir de også mer sosiale!

Vandrerhjem i Norge – et rimeligere alternativ enn et hotell

Det er mange som ikke vet hva et vandrerhjem er. Det er rett og slett et rimeligere alternativ enn et hotell. Det er et slags vertshus eller en versjon av det utenlandske ordet hostel. Dette betyr at du kan møte andre som bor på det samme stedet. Det er ofte slik at på et vandrerhjem så er det et felles kjøkkenområde eller et område der du kan være sosial med de andre som bor der.

Når du er sosial med andre på vandrerhjemmet, kan det være en fordel å lære seg blackjack regler. Dette er et spill som er gøy uansett hvor mange spillere man er og det er enkelt å lære videre. Derfor anbefaler vi deg absolutt å lære dette før du drar ut på dine reiser rundt omkring i Norges land!

Fine steder å besøke

Det er ikke mange som tenker at det å besøke Vandrerhjem i Norge er førsteprioriteten, men det er noe du burde prøve. Det aller første vandrerhjemmet åpnet i Norge, nærmere bestemt Trondheim i 1930. Kanskje dette er et vandrerhjem du skal besøke? Du kommer garantert til å møte mange spennende mennesker på veien din, det er sikkert og visst.

Når du bor på et vandrerhjem vil du også kunne få tips av de som jobber der, for de er flinke til å guide folk rundt i området. Kanskje de kan gi noen spesielle tips?