Home » Blogg » Holtekilen båthavn – en skjult perle

Holtekilen båthavn – en skjult perle

Holtekilen båthavn

Mellom fjord og sentrum ligger oslo holtekilen vandrerhjem idyllisk plassert. Sentralt til med busstasjon rett ved og busser som går hvert femte minutt kommer du deg raskt både til sentrum og til Bærum. Nattbusser stopper her og tog og flybuss er bare et stenkast unna.

Holtekilen ligger sentralt, og skjult til

Selv om du er rett ved alt, ligger holtekilen også skjermet til med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Omkranset av både skog og sjø, og med båthavn rett ved, trenger du ikke gå langt for å skjønne hvorfor holtekilen er perlen ingen lokalkjente snakker om. Nyt friluft og byluft med minutters mellomrom.

Holtekilen er perlen ikke engang alle Oslofolk har hørt om der den ligger omkranset av skog og høye hus. Det er lett å gå seg en tur dit i lunsjen eller bruke hele dagen i området. Stedet er også populært på grunn av sin gode kollektivforbindelse fra Oslo og videre til Bærum og Drammen.

Holtekilen for deg som vil begge deler

Holtekilen båthavn er en koselig båthavn som er svært populær både blant turister, fastboende og de som har kontorer rett ved. Her har både Oslofolk og bæringene båtene sine og det er kjapt å komme seg ut på åpent hav. Havna er ganske stor med god organisering og sentral beliggenhet.

Stikkord: