Oslo Holtekilen Vandrerhjem

Rom for alle!

Oslo Holtekilen Vandrerhjem

Budsjettvennlig overnatting rett utenfor Oslo

I løpet av det siste året har flere og flere nordmenn fått øynene opp for hvilke feriemuligheter vi har i vårt eget land. Mange har blitt positivt overrasket over hvor mye vakker natur vi har i landet. Andre har uttrykt at det overnattinger kan være en kostbar affære, siden det bare finnes hotell. Om du ser etter rimelige alternativer rundt hovedstaden, kan du bo rett utenfor Oslo. Ved Oslo Holtekilen Vandrerhjem finner du både sovesaler og private enkelt- og dobbeltrom, i en prisklasse som ikke skremmer folk flest.

Området rundt vandrerhjemmet er flott norsk skjærgårdsnatur, og flotte turområder ligger rett utenfor døra. Det er fullt mulig å ha en hel ferieuke med familien her!

Oslo Holtekilen Vandrerhjem

Hva finnes i nærområdet til Oslo Holtekilen Vandrerhjem

Det finnes som sagt flotte turområder ved Oslo Holtekilen Vandrerhjem, og om sommeren er badestranden som ligger bare en kilometer unna svært populær. Strand restaurant ligger rett ved stranden, og er en kjent institusjon i lokalmiljøet.

Den nærmeste togstasjonen er Stabekk, og i området rundt stasjonen ligger det forskjellige butikker som tilbyr det aller meste, og restauranter med mange slags smaker. Denne ligger bare noen hundre meter unna i luftlinje, men siden man må passere under E18 er det dessverre noen kilometer å gå.

Opplev et yrende båtliv

Gjester som besøker Oslo Holtekilen Vandrerhjem om sommeren vil legge merke til at Holtekilen er en svært populær fjordtarm for båtfolk. Det ligger ofte tett i båter på vannet, med folk fra Oslo og Bærum som nyter sommerværet fra sitt eget båtdekk.

Holtekilen Båthavn ligger på den andre siden av fjorden fra vandrerhjemmet. Man kan leie små trøbåter eller kayaker i resepsjonen, men om du ønsker å leie en større båt finnes det flere utleiefirma tilknyttet småbåthavnen. Om sommeren er det ofte mange som vil leie, så husk å reservere i tide.

Rom for alle

På Holtekilen Vandrerhjem kan du bo rett utenfor Oslo uten at det koster alt for mye. De har både store og små rom, og det er mulig å booke en hel sovesal, slik at man får hele idrettslaget, kameratgjengen eller lokallaget på samme rom. Med tilbud om frokost og tilgang til kjøkken kan du også slippe unna store kostnader til mat.

Oslo Holtekilen Vandrerhjem har som sagt også enkelt- og dobbeltrom, samt familierom med plass til to voksne og opptil fire barn. På denne måten kan alle slags reisende bo rett utenfor Oslo, og ha muligheten til å oppleve det hovedstaden har å by på uten at det gjør alt for vondt i lommeboken din.

Oslo Holtekilen Vandrerhjem